Search

TuinSeizoen Magazine abonnement afsluiten met hoge korting

Wat is er nu lekkerder dan heerlijk tuinieren? Nou wat denk je van het TuinSeizoen Magazine lezen? Dit magazine staat namelijk bomvol met de beste tips en informatie van experts. Hierdoor wordt het tuinieren voor jou nog leuker. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een siertuin of juist een moestuin. In het TuinSeizoen Magazine vind je gewoon het beste van het beste en dat iedere maand weer. Ja je leest het goed, het gaat hier om een maand magazine en dus kun jij iedere maand even lekker ontspannen. Bekijk daarom snel de verschillende TuinSeizoen Magazine aanbiedingen en ga voor een abonnement naar keus.
Packshot van alle items van Tuin Seizoen

Optimaal genieten met het TuinSeizoen Magazine

Ben jij een echt buitenmens en vind je het heerlijk om in de tuin bezig te zijn? Dan is het natuurlijk super leuk om te worden voorzien van verschillende mooie en handige tips. Het TuinSeizoen Magazine is één van de magazines die jou voorziet van de beste tips voor siertuinen, moestuinen, terrassen en vijvers. Hierdoor kun jij jouw tuin nog leuker en mooier maken. Daarnaast is het ook een te gek magazine voor hoveniers. Ook zij kunnen veel leren van het TuinSeizoen Magazine.

Neem een abonnement met een cadeau naar keuze

Wil jij graag een abonnement afsluiten voor het TuinSeizoen Magazine? Dan kun je ervoor kiezen om een abonnement te nemen met een cadeau. Er zijn namelijk altijd verschillende cadeau beschikbaar die je kunt kiezen. Super leuk natuurlijk, want je ontvangt dan niet alleen het magazine maar ook een handig product. Ontdek nu dus snel de verschillende cadeau abonnementen en profiteer.

De mooiste tuinen ontdek je in het TuinSeizoen Magazine

Ieder moment van het jaar de mooiste tuin hebben, dat wil iedere tuinliefhebber. In het TuinSeizoen Magazine ontdek je de beste tips om het hele jaar de mooiste tuin te hebben. Een goede reden dus om een abonnement te nemen voor het TuinSeizoen magazine. Met dit magazine kan jij namelijk nog meer gaan genieten van jouw siertuin of moestuin. Dit is wat iedere tuinliefhebber wilt.

Kies zelf de duur van je TuinSeizoen Magazine abonnement

Heb jij besloten om een TuinSeizoen Magazine abonnement te nemen. Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er zijn namelijk meerdere abonnementen beschikbaar. Zo kun jij zelf bepalen hoeveel nummers je van TuinSeizoen wilt ontvangen. Hierdoor heb je altijd een abonnement dat goed bij jou past. Fantastisch natuurlijk en direct nog een reden om vandaag nog te gaan voor een TuinSeizoen abonnement.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het TuinSeizoen Magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een TuinSeizoen Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een TuinSeizoen Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Kies jij voor een kortingsaanbieding, dan is het zeker mogelijk Ga jij echter voor een TuinSeizoen Magazine abonnement + Welkomstgeschenk, dan is het niet mogelijk. Deze cadeaus worden namelijk niet geleverd op een postbus- of napo adres.
Jouw abonnementsnummer kun je terugvinden op je acceptgiro of het adresetiket van jouw magazine.
Wanneer het eerste nummer bij je geleverd wordt ontvang je de acceptgiro. Deze wordt samen geleverd!
Ga je verhuizen? Super leuk, maar jij wilt natuurlijk wel gewoon jouw abonnement thuis blijven ontvangen. Daarom is het belangrijk dat je minimaal 3 weken van tevoren de wijziging doorgeeft. Dit kan per post aan de klantenservice of per mail. Je kunt de mail sturen naar abo.tuin@vipmedia.nl
Nee, een abonnement stop pas na opzegging. Tot die tijd wordt je abonnement voor onbepaalde tijd automatisch verlengd. Behalve als er duidelijk bij vermeld wordt dat het abonnement automatisch stopt.
Jazeker, een cadeau abonnement stopt vanzelf. Deze hoeft niet te worden opgezegd, zowel niet door de gever als de ontvanger. Optimaal genieten dus van dit te gekke abonnement. Jij hoeft je hier namelijk geen zorgen om te maken.
Wat jammer dat jij het abonnement voor TuinSeizoen Magazine wilt opzeggen. Wij hopen natuurlijk dat je wel altijd genoten hebt van dit magazine. Wil je het abonnement opzeggen, dan kan dit schriftelijk, telefonisch of per maar aan de klantenservice van TuinSeizoen magazine.
Wat vervelend dat het laatste nummer niet geleverd is. Gelukkig is het in dit geval mogelijk om een klacht in te dienen. Dit kan via de klachten afdeling. Het emailadres hiervoor is abo.tuin@vipmedia.nl. Na het indienen van je klacht krijg je binnen 10 werkdagen het magazine gratis geleverd.
Jazeker, jouw magazine moet gewoon in goede staat geleverd worden. Indien dit niet gebeurd is kun je kosteloos een nieuwe ontvangen. Stuur hiervoor even een mail naar abo.tuin@vipmedia.nl.
Magazine-abonnement.nl