Zoek

AmericA Magazine abonnement afsluiten met een hoge korting

Ben jij een groot liefhebber van de Verenigde Staten en/of Canada? Dan is het AmericA Magazine een echte aanrader voor jou. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuwe editie met de beste informatie en entertainment over reizen naar deze twee geweldige landen. Door dit magazine te lezen kun jij niet alleen het beste uit jouw reis halen, je blijft ook nog eens goed op de hoogte. Goed om te weten is dat er altijd verschillende AmericA abonnementen zijn met hoge korting. Het afsluiten van zo’n abonnement is super voordelig en dus echt aan te raden. Bekijk nu snel of er een mooie aanbieding is voor jou en profiteer.
Neem nu een abonnement op AmericA

AmericA Magazine met vaste bijdragen van Jan Donkers en Tom Kleijn

Neem jij een abonnement op dit top magazine, dan zal je ontdekken dat het je heel veel te bieden heeft. Zo lees je er boeiende reisreportages, zeer interessante achtergrondverhalen, geweldige interviews en geniet je van fantastische fotografie. Uiteraard kun je iedere editie genieten van Jan Donkers en Tom Kleijn, zij hebben namelijk een vaste bijdragen aan dit magazine.

Geen een echte liefhebber een AmericA Magazine cadeau

Ben jij zelf geen liefhebber van de Verenigde Staten en/of Canada? Dan is de kans wel groot dat jij iemand anders kent die dit wel is. In dat geval hebben wij goed nieuws voor je, er zijn namelijk verschillende cadeau abonnementen verkrijgbaar voor AmericA Magazine. Zo kun jij bepalen hoeveel nummers je weg wilt geven. De ontvanger kan dan heerlijk genieten en zit ondertussen nergens aan vast. Een cadeau abonnement stopt namelijk vanzelf.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het AmericA magazine

Zo ben jij na het lezen van deze pagina overtuigd en wil je een AmericA Magazine abonnement afsluiten? Dan kan het natuurlijk zo zijn dat jij nog een paar vragen hebt. Om jou te helpen bij het beantwoorden van de vragen hebben wij hier een lijstje op gesteld. In deze lijst vind je de meest gestelde vragen over een AmericA Magazine abonnement. Lees ze dus snel en kijk of jouw vraag er tussen staat. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.
Het AmericA magazine abonnement omvat vier uitgaven per jaar, boordevol diepgaande artikelen over Amerikaanse geschiedenis, cultuur, reizen en actualiteiten. Daarnaast ontvangen abonnees exclusieve toegang tot online content, waaronder extra artikelen, interviews en multimedia.
Ja, naast het fysieke tijdschrift hebben abonnees de mogelijkheid om het AmericA magazine digitaal te lezen via het online platformen. Zo kun je overal en altijd genieten van de boeiende inhoud, zowel op je computer als op mobiele apparaten.
Opzeggen is eenvoudig. Stuur een e-mail naar de klantenservice van AmericA Magazine met je abonnementsgegevens en zij zorgen ervoor dat je abonnement na de lopende periode wordt stopgezet. Let op: opzeggingen dienen enkele weken voor de volgende uitgave binnen te zijn.
AmericA magazine onderscheidt zich door diepgaande, goed onderzochte artikelen die de diversiteit en rijkdom van de Amerikaanse geschiedenis en cultuur belichten. De auteurs zijn experts op hun vakgebied, wat resulteert in informatieve en meeslepende verhalen die zowel nieuwe als doorgewinterde liefhebbers van Amerika zullen aanspreken.
Magazine-abonnement.nl